torstai 17. marraskuuta 2011

Etusivun Ellit

Maanantai-illan kerhossa oli vähän erilaista jännitystä, kun paikallislehden toimittaja tuli tekemään meistä juttua. Minä myöhästyin juuri sopivasti, joten ei tarvinnut pelätä kuvaan tai haastatteluun joutumista. Edustavina paikalla olivat Emmi, Heidi, Jonna, Liisa, Minna, Sirkka, Raija, Riikka, Sinikka, Sirkka, Tarja ja Tiina.
Tässä on valmiita neulomuksia toimittajaa varten aseteltuna.

Tässä pöydässä puikoilla oli kolme sukkaa ja yksi lapanen. Liisa, Emmi ja Raija ahkeroivat sukkia pukinkonttiin. Sirkalla lapasen varsi meni jännästi kierteelle, vähän samaan tyyliin, kuin musta-vihreä-valkoinen-sukka tuossa ylhäällä. (Ja mä osaan taas selittää oikein hienosti.)

Tässä Tarjan tekemää hupparia. Minnan ja Jonnan neuleet olivat niin alkutekijöissä, että niistä en ottanut kuvaa. Minnalla on tekeillä pipo ja Jonnalla villatakki.
    
                                
Tiinalta tulossa lisää bling-blingiä pikkuneidille, kyseessä siis pipo. Edellinen ehti jo jäämään pieneksi.

Tässä on nämä Heidin iisakin kirkko-sukat, eli näitä on tehty pitkään ja huolella. Tavoitteena varmaan saada nämäkin joululahjaksi.

Tämä mun lapanen menee sarjaan "Ihan aina ei voi onnistua". Lapanen on liian pieni, mutta peukalossa riittää kokoa vaikka muille jakaa.
Muistelin joskus lukeneeni, että miehellä isot peukalot kertovat muustakin isosta.
Olipa kerran prinssi, joka lasikengän avulla löysi prinsessansa. Täällä on siis prinsessa, joka tietää prinssinsä löytyneen, kun peukalo on täytetty.

Toimittajan lähdön jälkeen puitiin tulevaa lehtijuttua. Illan aikana ideoitiin myös heijastinlangasta neulottava pipo. Seuraava kerta onkin tämän vuoden viimeinen, tervetuloa mukaan!

-Riikka-

2 kommenttia:

Jaana Kiuru kirjoitti...

Oli mukava lukea Hankasalmen Sanomista neulontakerhosta. Itse pidän vastaavaa täällä Kirkkonummella. Meillä kokoontuu muutamia kotiäitejä, yksi eläkeläinen ja minä, yrittäjä.

Kahvia hörpitään ja yritetään aina tehdä jotain käsityötä. Aina ei käsityön tekemisestä tule mitään, kun lapset vievät kaiken huomion. Tärkeää äitien jaksamiselle on kuitenkin nähdä muita aikuisia ja tässähän se käy mainiosti.

Meidän käsityökerhoon voi liittyä myös virtuaalisesti facebookissa: Isoäidin Aikaan kässäkerho. Tervetuloa mukaan!

Itse olen myös kotoisin Hankasalmen Ristimäestä. Äidiltäni Marja-Liisalta (os. Leinonen, ent. Keurulainen, nyk. Kokkonen) Heidille terveisiä!

Mukavaa joulun odotusta teille kaikille neulojille!

Hengessä mukana,

Jaana Kiuru (os. Leinonen, ent. Keurulainen)
yrittäjä Kirkkonummelta
www.isoaidinaikaan.fi

Elli-kerho kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, aina on mukava saada tietää myös muiden neulekerhoista. Heidi kiitti terveisistä ja lähetti niitä Marja-Liisan kanssa takaisin!