sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Helmi-Ellit

Poissaoleva bloggaaja taas ilmoittautuu. En ollut paikalla 26.1. joten siitä kerhosta ei kerrottavaa ole. Mutta Ellit kokoontuivat 16.2. ja palataan nyt niihin kuviin ja tunnelmiin. Paikalla olivat Emmi, Heidi, Marja-Liisa, Marketta, Raija, Riikka ja Sirkka.

Tässä taas melkoinen kasa peittoja, enimmäkseen tässä taisi olla Raijan tekemiä, muutama myös Sirkalta tai Marketalta. Valmiita peittoja on nyt 34 ja saamamme palautteen mukaan ne ovat olleet oikein pidettyjä, ihana kuulla!

Tässä minun tilkkuja. Minulla oli kyllä vakaa aikomus tehdä jotain muutakin, mutta kummasti minuutti ennen kerhoon lähtöä ei löytynytkään mitään puolivalmista käsityötä. Tuossa tulee muuten kolme lappua yhdellä kertaa. Lanka on jotain Novitaa, jonka olen joskus hätäpäissäni ostanut. Yksistään se on liian paksua, mutta purkamalla nuo säikeet siitä tulee juuri sopivan kokoisia tilkkuja.

Tässä Marja-Liisa kantamassa omaa korteaan tilkkukekoon. Siitä se virkkaus lähti ristiriitaisista neuvoista huolimatta sujumaan.

Raijalla kesken pitkävartinen villasukka.

Marketta, Raija ja Sirkka olivat kirjastossa amigurumi-kurssilla ja toivat näytille näitä veikeitä virkattuja hahmoja. Tuotakin olisi hauska joskus kokeilla.

Tässä Sirkalla alkutekijöissä oleva vauvan villatakki.

Emmi jatkaa kontinpohjaneuletta kauniilla, keväisillä väreillä.

Maaliskuun alussa on seuraava kerho, mutta harmikseni en sinnekään pääse. Tai no ei hirveästi harmita, koska olen lähdössä Helsinkiin humputtelemaan :D Katsotaan jos olisi kerhossa rohkeaa stunt-bloggaajaa.
-Riikka-

Ei kommentteja: