sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syksyn ekat Ellit

Syksyn ensimmäinen Elli-kerho oli 14.9., ja lievästi järkytyin, kun juuri tajusin, että meillä on jo kolmas syksy menossa. Kolmas! Voisiko joku päästää irti siitä pikakelausnapista?

Paikalla kerhossa olivat Emmi, Heidi, Maija, Raija ja Riikka. Aluksi otettiin kalenteri käteen ja sovittiin tulevan talven kerhot ja sitten kaivettiin puikot esiin. Tai siis ihan ensimmäisenä käytiin ostamassa kahvia ja pullaa. Tietysti ;)

Minulla kerhokäynti oli vähän pikainen, koska piti lähteä juhlistamaan erästä 18-vuotiasta neitiä. Mutta muut olivat ahkerina.

Ahkerista puheen ollen: Emmiltä oli tilattu 18 paria villasukkia! Toivottavasti muistan oikein, mutta tässä oli nyt syntymässä neljäs pari. Raija aloitti myös villasukat upeasta petroolinsinisestä langasta, mutta siitä en ottanut kuvaa.

Heidi löysi neulomuksensa tästä Marttojen korista, joka löytyy Melli-Ellistä. Ideana on, että jokainen halukas saa näistä langoista tehdä sukkia, lapasia tai kaulaliinoja ja valmiit neulomukset menevät Vaajakoskelle SOS-Lapsikylän nuorisokotiin (tämä täytyy vielä tarkistaa varmaksi. Minä ja mun muistini). Kiva idea!

Maija teki ristipistoja. Hän vähän epäröi voiko siellä kirjoa, mutta ihan kaikki käsityöt ovat kerhoon tervetulleita! (Tai no, tällaisen kieron mielen omaava keksi kyllä yhden käsityön, jota tuolla ei voi harrastaa...)

Tulevan kauden kerhot ovat aina lauantaisin ja klo 15, tässä vielä päivämäärät:
5.10.
26.10.
16.11.
14.12.
4.1.
25.1.
15.2.
8.3.
29.3.
26.4.
17.5.

Kolmen viikon päästä jatketaan!
-Riikka-

Ei kommentteja: