sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Ensimmäinen kerta

Elli-kerhon ensimmäinen kokoontuminen oli lauantaina 10.9.2011, mutta palataan ensin hieman taaksepäin tutustumaan miten kaikki sai alkunsa...

Loppukesästä Melli-Ellin Heidi kertoi minulle, miten he olivat Tiian kanssa puhuneet neulekerhosta. Luonnollisesti paikkana olisi Melli-Elli, toiveissa olisi saada paikalle myös vanhempaa väkeä, jolta saisi kysyä neuvoja kantapään tekoon ja muihin ongelmiin. Innostuin ideasta valtavasti! Olin jo pari vuotta lukenut käsityöihmisten blogeista heidän neulekerhoista ja haaveillut samanlaisesta, mutta näinkin ylisosiaalisena ja aikaansaavana persoonana (NOT!) en ollut uskaltanut kertoa miettteistäni kenellekään.

Sana siis laitettiin liikkelle ja idea sai muiltakin innostuneen vastaanoton, ensimmäiseen kokontuumiseen ei paikalle päässyt kuitenkaan kuin viisi naista, mutta valtavan mukavaa oli tälläkin porukalla. Alkuun tutkailtiin kalenteria ja sovittiin kokoontumispäivät ensi kevääseen saakka. Heiteltiin myös ideoita miten vielä jakaa tietoa eteenpäin, minä halusin perustaa tämän blogin ja ilmeisesti Facebookiin on tulossa jotain.



Kun alkuun oli päästy kaiveltiin neulomukset esiin. Raijalla ei ollut vielä mitään mukana, uusia ideoita hän sai kuitenkin useita. Emmi, Heidi ja Linda aloittivat jokainen villasukat. Minä aloitin lapsen villatakin teon purkamisella. Puikkojen heiluessa juttua riitti aloitussilmukasta, villalangoista, lankakaupoista ja käsityölehdistä. Puhuttiin me muustakin kuin pelkästä neulomisesta, esimerkiksi ravimiehistä...

Nyt ainakin on tunne, että tästä tulee hyvä kerho ja toivottavasti jatkossa paikalla on enemmänkin väkeä. Lokakuussa tavataan!

-Riikka-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hauskaa että hankasalmellakin on oma neulontakerho, hurraaaaaa....

taidan tulla mukaan!
t. kipakka

Elli-kerho kirjoitti...

Tervetuloa :)