tiistai 4. lokakuuta 2011

Villasukat on oikein hyvä idea!

Maanantaina 3.10. oli Elli-kerhon toinen kokoontuminen, mukaan oli uskaltautunut myös uusia kasvoja ja mikäs sen mukavampaa. Paikalla oli siis Emmi, Heidi, Linda, Raija, Riikka P., Riikka R., Sirkka, Tarja, Tiia ja Tiina.


Puoli viiden maissa kaivettiin neulomukset esiin. Tai minä aloitin vielä tärkeämmällä, teetä ja tiikerikakkua. Nam!

Sukat olivat edelleen pääosassa, itse asiassa kaikki muut paitsi minä ja Tiina neuloivat villasukkia.
Tässä on Lindan taidonnäyte, sukan varteen ei tule joustinneuletta vaan kaunista palmikkoa, joka joustaa ihan yhtä hyvin.

Tässä varsinainen sukkapöytä! Edessä vasemmalla on Emmi tekemässä kirjoneuletta, takana vasemmalla tekee Sirkka lapselle sukkaa ja takana oikealla Raijalla tulossa pitsineuletta. Edessä oikealla Riikan palmikkoa. Tai siis "Onko se pipo lapselle vai sukka aikuiselle?" Erilaisuus on rikkaus ja niin edelleen.

Ja siitä erilaisuudesta. Miten saadaan aloitteleva neuloja hämmennyksiin? Näytetään kolme erilaista tapaa tehdä ensimmäinen silmukka. Hyvinhän se Tiia kuitenkin pääsi alkuun
Odotamme jännityksellä kuinka persoonallinen sukkapari tästä on tulossa. Heidi neuloo kummitytölleen sukkia ja Tarja tulevalle pikkuiselle, kuvat jäi näistä neuleista ottamatta. Ensi kerralla sitten.

Tiinalla alkoi puikoilla muotoutua lapselle pipoa bling-bling-langasta. Ja tässä minulla tulossa lapsen villanuttu. (Kummityttö, älä käy kurkkimassa ja pilaamassa yllätystä!)


Voinhan minä tunnustaa, etten ole varsinaisesti mikään talousihme, enkä todellakaan heilu imurin kanssa joka päivä. Tai edes joka toinen päivä. Melkoista hilpeyttä herätti melkoinen tukko hiuksiani, jotka olivat kietoutuneet neuleseen ja lankaan. Ehdotuksista huolimatta en jättänyt niitä villanuttuun tuomaan persoonallista lisää ja kummin läsnäoloa, vaan lahjoitin ne Heidille mahdollista voodoo-nukkea varten.

Neuvoja jaettiin puolin ja toisin, se kantapää on todellinen haaste! Välillä keskustelu hiljeni täysin, kun jokainen keskittyi omaan työhönsä. (Eikä pettymyksekseni tällä kerralla puhuttu ollenkaan ravimiehistä.)

Seuraavan kerran Ellit kutovat 29.10. klo 15, tervetuloa!

-Riikka-

Ei kommentteja: