keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Sukkia ja kukkia

Elli-kerho kokoontui maanantaina 12. maaliskuuta, mukana olivat Emmi, Heidi, Liisa, Raija, Riikka, Sirkka, Tarja ja Tiia. Vaikka nyt on siirrytty kesäaikaan oli tuolloinkin jo mukavan valoisaa illasta.

Tässä on vierekkäin minun ja Emmin haitarisukat, minä maltoin tehdä vähän pitemmälle matkalle tuota makkaraa ja Emmin harmaissa sukissa sitä on vähän vähemmän. Mukissa vihreää teetä.


Tiia sai valmiiksi ensimmäisen säärystimen. Säärystimen neulominen herätti keskustelua bambupuikkojen hyvistä ja huonoista puolista, plussaa on keveys ja miinusta puikkojen vääntyminen. Heidi ei halunnut vielä esitellä aloittamaansa kaulahuivia.


Liisa aloitti villasukat, lanka on tosi kivan väristä.


Raija on innostunut tekemään efektilangasta näitä huiveja, talven kolmas vai neljäs? (Minun oli tietysti pakko päästä avautumaan mieleyhtymästäni Pelkokertoimessa näkemääni lehmän kohtuun.)


Tarja oppi viime kerralla virkkamaana kukan ja innostui kasvattamaan kukan kokoa. Näistä on tulossa sängynpeitto kuopukselle. Ehkä, riippuu vähän miten innostus kestää. Varsinkin Sirkka antoi hyviä neuvoja miten palat kannattaa liittää yhteen.

Tässä vielä Sirkan tekemä suloinen tennarisukka. Meidän pitäisi kuulema saada tehtyä jokainen malli siitä Novitan sukkalehdestä. Yritetään :)

Keskusteltiin aika paljon telkkariohjelmista. Sebastian ja Isabella niiin kuuluu yhteen, vaikka toiset yrittivät muuta väittääkin!

Seuraava Elli-kerho on tulevana lauantaina ja silloin pidetään ensimmäinen LANKAKIRPPIS, eli jos komeroissa pyörii ylimääräisiä lankakeriä ne kannattaa tuoda myyntiin tai miksei voi yrittää käydä myös vaihtokauppaa. Idea oli minun ja nyt jo ahdistaa, kun pitäisi käydä se jätesäkillinen lankoja mitä vuosien myötä on päässyt kerääntymään nurkkiin...

-Riikka-

Ei kommentteja: