tiistai 6. maaliskuuta 2012

Virkkausta ja sukkia

Elli-kerho kokoontui 25.2. ja paikalla olivat Heidi, Jonna, Liisa K., Liisa M., Raija, Riikka, Sirkka ja Tarja.

Tässä on Raijan tekemiä sukkia. Minun suosikkini ovat nuo punavalkoiset sydänsukat, entäs sinun? Sirkka ja Jonna aloittivat uudet villikset, Liisan sukat olivat edenneet jo pitemmälle, mutta niistä jäi kuvat ottamatta. Raijan kohoneulesukkien kuva on niin salaman pahoinpitelemä, etten viitsi sitä julkaista.


Suutarin lapsella ei ole kenkiä eikä minulla villasukkia. Joten päätin kerrankin tehdä itselleni sukat, edelliset olenkin neulonut joskus yläasteella. Lankana vihreää Novitan Nallea ja ohje mainiosta Novitan sukkalehdestä. Minä tosin sanon näitä makkarasukiksi, tiedättehän "makkarasukka ei miestä saa"? Pelaan varman päälle :)

Liisa vaihtoi villalangan metallilankaan ja virkkasi tällaista helmikorua. Hienoa ja erilaista!


Tarja opetteli ihan perinteistä virkkausta ja teki tuon kukan koristamaan pipoa. Toivottavasti tämän kuvan sai jo julkaista...
Tarjalla ja Jonnalla oli pikkuiset neulojanalut mukana, mutta tytöt nukkuivat nätisti koko kerhon ajan ja äidit saivat keskittyä olennaiseen. Heidi ei uskaltanut istahtaa neulomaan, koska pelkäsi, että nukahtaisi siihen paikkaan. (Sitä se vanhuus ja turnauskestävyyden huononeminen teettää.)

Ensi maanantaina on jo seuraavan Elli-kerhon vuoro, tervetuloa mukaan!

-Riikka-

Ei kommentteja: